Telefoonhoesje met koord: dé must-have voor 2023

Wil jij je telefoon op een stijlvolle manier altijd bij de hand houden? In dit artikel ontdek je waarom een telefoonhoesje met koord ideaal is voor jouw iPhone, Samsung of andere telefoon.

Wat is een telefoonhoesje met koord?

Een telefoonhoesje is in de eerste plaats bedoeld om je smartphone te beschermen. Maar laten we eerlijk zijn: je wilt graag ook dat het hoesje er een beetje leuk uitziet en je telefoon een fraaie of originele uitstraling geeft. En hoe handig is het als een GSM hoesje ook nog extra functionaliteiten biedt, zoals een handige standaard of vakjes om je pasjes en briefgeld in mee te nemen!

Tegenwoordig is er echter een extra eis die steeds meer mensen aan een telefoonhoesje stellen: het moet bij voorkeur een koord hebben. Een kwalitatief hoogwaardig telefoonhoesje met koord biedt alle bovengenoemde voordelen, maar zorgt ervoor dat jij je telefoon makkelijker met je mee kunt nemen en altijd en overal bij de hand hebt.

Telefoonhoesjes met koord: wat zijn de voordelen?

Het is dan ook niet verrassend dat hoesjes met koord tegenwoordig helemaal hip and happening zijn. Het koord ziet er trendy uit, is zowel over je lichaam als om je nek te dragen en is supersimpel in lengte te verstellen. Hierdoor hoef je niet meer naar je smartphone te zoeken in je tas of kamer én hoef je niet meer bang te zijn dat het toestel uit je jas- of broekzak glijdt.

Het mooie aan een hoesje met koord is daarnaast dat het koord de poorten en knoppen op je telefoon niet in de weg zit. Hierdoor kun je het gewoon gebruiken in combinatie met je oplaadkabel of oortjes en kun je muziek luisteren en je toestel opladen wanneer jij wilt. Voor een maximale levensduur van je smartphone is een telefoonhoesje met koord uitstekend te combineren met een screenprotector.

Hoesje met koord voor iPhone, Samsung en meer

B2C Telecom loopt voorop als het gaat om de innovativiteit, functionaliteit en uitstraling van telefoonhoesjes. Bij ons heb je dan ook de keuze uit een breed assortiment stijlvolle en kant-en-klare telefoonhoesjes met koord voor telefoons van onder meer Samsung, iPhone, Huawei, OPPO, OnePlus en nog veel meer. Het hoesje is transparant, waardoor het design van je smartphone goed zichtbaar blijft.

Wist je dat je bij ons ook een universeel koord kunt kopen dat je kunt gebruiken met elk type telefoonhoesje? Een ideale combinatie is bijvoorbeeld een TPU siliconen case (ook bekend als back cover) samen met een screenprotector en een universeel koord. Dit koord is verkrijgbaar in het zwart met trendy goud- of zilverkleurige details, zodat het perfect aansluit op jouw smaak en toestel.

Telefoonhoesje met koord en pasjeshouder

Zeer populair bij onze klanten zijn in het bijzonder telefoonhoesjes met koord én pasjeshouder. Hiermee houd je niet alleen je smartphone, maar ook je pasjes en briefgeld altijd bij de hand. Een alternatief voor deze kant-en-klare hoesjes is het kopen van een boekhoesje (book case) met pasjeshouder in combinatie met een universeel koord. Zo profiteer je van alle voordelen die een hoesje maar kan bieden.

Heb jij geen boekhoesje, maar een stand case voor je iPhone, Samsung, Oppo of andere telefoon? Ook met dit type hoesje kun je het universele koord van B2C Telecom gewoon gebruiken. Let op: wij raden aan om een telefoonhoesje met koord en/of pasjeshouder altijd te gebruiken met een screenprotector. Zo weet je zeker dat je smartphone optimaal beschermd is vele jaren meegaat.

Relevante blogs